Over

ROBOTECH - MOTION IN PLASTICS

Vanuit het centraal in de Benelux gelegen Breda, opereert ROBOTECH al meer dan 20 jaar in de kunststofindustrie. Het familiebedrijf is sinds 1990 uitgegroeid van serviceprovider tot totaalleverancier voor kunststofspuitgietbedrijven. Met een professioneel en toegankelijke verkoop- en service-organisatie heeft ROBOTECH als missie vooruitgang te boeken in de kunststofindustrie, ”Motion in Plastics.”

ROBOTECH is verkoop- en service-organisatie voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse kunststofverwerkende industrie en vertegenwoordigt exclusief een uniek netwerk aan fabrikanten van spuitgietmachines en randapparatuur.

ROBOTECH – ”Motion in Plastics” - heeft de verkoop- en service-organisatie professioneel ingericht en met innovatieve merken/producten aangevuld om een groeiende bijdrage te kunnen leveren op het gebied van efficiënte en kwalitatieve kunststofverwerkende productie. ROBOTECH beweegt de kunststofindustrie in de Benelux vooruit!

Het familiebedrijf is in 1990 opgericht als serviceprovider en uitgegroeid tot totaalleverancier voor kunststofspuitgietbedrijven. Met een groeiend productportfolio is de organisatie zich altijd zeer sterk blijven richten op productondersteuning en beschikt over een toegankelijk en ervaren team met vak- en productkennis.

Meer informatie over de activiteiten van ROBOTECH onder Producten of Merken. Of neem Contact op met ROBOTECH.